BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

MAZLINA RICH ENTERPRISE (SA0214055-H)

MAZLINA RICH ENTERPRISE (SA0214055-H)

GREETING YOU!!


IT'S ALL ABOUT BEAUTY ON FACEBOOK

SECRET PARFUM PARIS (EDP) ON FACEBOOK

SECRET PARFUM PARIS EDP SPRAY BANNER

SECRET PARFUM PARIS EDP SPRAY BANNER

LAMAN RASMI IT'S ALL ABOUT BEAUTY SHOPPE

Sila klik DISINI untuk ke website rasmi IT'S ALL ABOUT BEAUTY SHOPPE. TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN ANDA!

ORDER FORM

Name:
Email Address:
Mailing Address:
Contact No.:
Date of Birth:
Item(s) Name & Code(s):
Delivery Method: POSLAJU FOR WEST MALAYSIA (RM6 & ABOVE)
POSLAJU FOR EAST MALAYSIA (RM9 & ABOVE)
Payment Method: MAYBANK BERHAD
CIMB BANK BERHAD
Payment Medium: BANK COUNTER
ATM MACHINE
CASH DEPOSIT MACHINE
ONLINE BANKING
Buyer Status **discount not applicable during promotion/sale period** NEW
RETURN (5% DISCOUNT)
REGULAR (10% DISCOUNT)
Remarks or Additional Request
Please read the terms and condition before proceed with your order. Kindly click the AGREE button below if you understand and accept all the conditions stated. AGREE

Click here to create your own form.

CARA-CARA MEMBUAT TEMPAHAN

Sila skrol ke bawah dan pilih item yang berkenan.

Isi borang yang disediakan untuk tempahan. Maklumbalas tempahan akan dihantar ke email anda dalam masa 24 jam.

Jika ada sebarang pertanyaan, sila email mazlinarich
@yahoo.com

Kalau nak tanya, whatsapp/sms (0129806226) je untuk respond yang cepat tapi kalau nak order, please isi form sebab senang nak track nanti.


Nombor akaun bank (MAYBANK/CIMB) akan diberi setelah pengesahan tempahan dibuat. Sila simpan bukti pembayaran anda sebagai rujukan.

Setelah bayaran dibuat, sila email/whatsapp/sms semula maklumat pembayaran untuk tindakan selanjutnya.

Setelah pengesahan bayaran dibuat, penghantaran akan dibuat secepat mungkin dan tracking no. akan dihantar terus ke handphone anda & dipaparkan di dalam blog pada bahagian "buyer status and tacking number". Penghantaran akan dibuat pada setiap hari pada jam 8.00 pagi sebelum Mr. Hubby masuk pejabat kecuali sabtu pertama & ahad. So, kalau boleh bayar pada hari sebelumnye kalau nak parcel sampai lusa ye.

TIADA PERKHIDMATAN COD ATAU SELF COLLECT BUAT MASA INI ATAS SEBAB-SEBAB KESELAMATAN DAN KEKANGAN MASA!!!

STICKY NOTE!!! PLEASE READ...


SECRET PARFUM PARIS POSTER

SECRET PARFUM PARIS POSTER

IT'S ALL ABOUT BEAUTY BUSINESS CARD

IT'S ALL ABOUT BEAUTY BUSINESS CARD

BROWSE PRODUCTS BY CATEGORY

MY SPP TESTER COLLECTION

MY SPP TESTER COLLECTION

Wednesday, September 17, 2014

7 DAYS WHITENING BY LYANAZ BEAUTY CARE (6 BOTOL/KOTAK) @ RM90 WM / RM95 EM







WHITENING 7 DAYS TERBUKTI BERKESAN!

PENCERAHAN SEAWAL 7 HARI!!

KESAN PERUBAHAN SEAWAL 1 HARI

SENANG, MUDAH DAN CEPAT.

7 DAYS WHITENING BY LYANAZ BEAUTY CARE HANYA BUKA DAN MINUM DENGAN RASA GABUNGAN BERRY DAN DELIMA JUGA KEBAIKAN UNTUK DALAMAN.

KEISTIMEWAAN 7 DAYS WHITENING BY LYANAZ BEAUTY CARE
✔ Memutihkan dan mencerahkan seluruh badan serta muka.
✔ Mensekatakan tona kulit.
✔ Mampu menghilangkan masalah kulit seperti bintik-bintik hitam, jerawat, parut jerawat dan jeragat pada muka dan badan.
✔ Kulit akan menjadi kemerahan serta gebu seawal 7 hari.
✔ Meningkatkan imuniti badan.
✔ Anti penuaan.
✔ Menganjalkan payudara.
✔ Mengawal berat badan dan tidak menggemukkan.
✔ Sesuai diambil oleh wanita dan lelaki serta semua peringkat umur.
✔ Boleh diambil oleh wanita mengandung & menyusukan bayi.

KANDUNGAN 7 DAYS WHITENING BY LYANAZ BEAUTY CARE
✔ L-Glutathione, Kolagen ikan dan serbuk mutiara
- Untuk pencerahan, keanjalan dan melembabkan kulit selain untuk antipenuaan

✔ Stevia, Garam Buluh, Vitamin C, Mineral dan Multi Vitamin
- Membantu meningkatkan kesihatan dalaman dan imuniti badan

✔ L-Carnitine dan Chito Glucacant 
- Mengawal berat badan!

CARA MENGAMALKAN 7 DAYS WHITENING BY LYANAZ BEAUTY CARE
✔ 1 botol (120ml) bertahan selama 5 hari.
✔ 1 hari minum 2 kali (waktu pagi dan malam semasa perut kosong)
✔ 1 kotak (6 botol) untuk penggunaan sebulan
✔ 12ml untuk setiap kali minum

HANYA RM90 WM / RM95 EM TERMASUK KOS PENGHANTARAN!!!!

WHATSAPP/LINE/TELEGRAM: 012-9806226

Monday, September 1, 2014

CHRISZEN GEL EYELINER RM25 WM / RM29 EM


CHRISZEN GEL EYELINER
RM25 WM / RM29 EM
HARGA TERMASUK PENGHANTARAN



Chriszen gel eyeliner ini hanya satu warna iaitu HITAM!!!

Perbezaan antara Chriszen Gel Eyeliner dan celak brand lain ialah:
- Warna hitam sengit (intense black+matte black) 
- Karis air dan "smudgeproof"
- Tahan lama selama 24 jam sehari! (LONGLASTING)
- Licin bila dipakai
- Senang lukis (terutamanya kepada sesiapa yang tidak tahu make-up)
- Berus eksklusif yang sekali dengan botol.
- Boleh memanjangkan berus dengan botol supaya senang pegang.
- Cepat kering selepas lukis di mata
- Memudahkan untuk melukis pelbagai jenis celak.
- Senang dicuci dengan pencuci muka atau make up remover.

Boleh tahan sangat lama dan paling penting tak comot. 
Air mata dan peluh pun tak comot sebab waterproof dan sweatproof!!

WHATSAPP/TELEGRAM/LINE/SMS 012-9806226

Thanks

MARINE ESSENCE BAMBOO SALT PRODUCTS



MARINE ESSENCE BAMBOO SALT
NOURISHING SHAMPOO
250 ML
RM39 (SM) / RM42 (SS)
HARGA TERMASUK PENGHANTARAN

Syampu yang pertama menggabungkan teknologi inovatif dengan ramuan semulajadi dan botani Garam Buluh dan pheno SFE untuk membersih, menyihatkan serta melembapkan rambut anda dalam setiap cucian.
ANDA MEMPUNYAI MASALAH BERIKUT?
➮Kelemumur
➮Kulit kepala berminyak
➮Kulit kepala berkudis
➮Rambut Gugur
➮Rambut Kusut
➮Kutu 
➮Rambut berbau bagi wanita bertudung

KELEBIHAN MARINE ESSENCE BAMBOO SALT NOURISHING SHAMPOO
✔ Menyegarkan kulit kepala
✔ Menghalang kelumumur
✔ Menghalang kegatalan kulit kepala
✔ Menghilangkan kudis/jerawat kepala
✔ Menyihatkan rambut
✔ Menghilangkan sakit kepala
✔ Membantu merawat stress dan kepenatan
✔ Menyuburkan dan melembutkan rambut
✔ Menghalang rambut gugur


MARINE ESSENCE BAMBOO SALT
BEAUTY BAR
1 BAR
RM41 (SM) / RM45 (SS)
3 BARS
RM110 (SM) / RM115 (SS)
HARGA TERMASUK PENGHANTARAN

Bar Kecantikan Marine Essence dirumus khas untuk menyihatkan, melembapkan dan meremajakan kulit. Ia diperkaya dengan antioksidan dan minyak asli untuk memberikan manfaat yang terbaik untuk kulit anda.

Bar kecantikan Marine Essence memanjakan kulit anda sambil menghidratkan dan melembutkannya. Kulit terasa selembut sutera apabila disentuh.


Diinspirasi daripada bentuk organik kerang laut dengan haruman yang menawan, Bar Kecantikan Marine Essence pasti merangsang anda menggunakannya setiap hari!
Garam Buluh
- Sumber kaya dengan mineral dan antioksidan untuk kulit.
- Anti-bakteria, anti-alergi, anti-keradangan.

Pheno-SFE TM (Ekstrak The Pu-erh)
- Terkenal dengan antioksidan dan sifat-sifat pemulihan untuk menghapuskan radikal bebas yang berbahaya daripada merosakkan sel-sel kulit. (Anti penuaan)
- Memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit dengan menjaganya agar tetap sihat dan muda untuk masa yang lebih lama.

Ekstrak Liquorice
- Mengurangkan perubahan warna kulit dan bintik-bintik hitam.
- Mencerahkan pigmentasi kulit.
Minyak Tea Tree
- Anti-bakteria, anti-kulat.
Vitamin E
- Antioksidan, anti-penuaan.
- Menyembuhkan kulit yang bermasalah dan rosak dengan berkesan.
Gliserin
- Tidak mengeringkan kulit. Sebaliknya, ia menarik kelembapan daripada udara ke dalam kulit
  Merupakan pelembap kulit yang  terbaik.
Aloe Vera
- Kebolehan untuk menyembuhkan dan merangsang pembaharuan sel-sel kulit pada kulit yang bermasalah.


IBU PUTIH OXYGEN WHITE SKINCARE BY NINA SKINCARE






IBU PUTIH OXYGEN WHITE SKINCARE BY NINA SKINCARE
RM120 (WM) / RM125 (EM)
HARGA TERMASUK PENGHANTARAN

MENGANDUNGI :
** IBU PUTIH BLACKSOAP (2 KETUL)
- Membersihkan kulit dari kotoran
- Kulit lebih gebu setiap kali cucian

** BLEMISH TONER
- Berfungsi menghalang jerawat dari terus timbul
- Menutup pori-pori terbuka
- Memutihkan kulit

** DAY CREAM SPF 35
- Melindungi kulit dari sinaran UV 
- Alas bedak yang sangat lembut
- Tona kulit akan lebih sekata

** NIGHT CREAM
- Memutihkan kulit dengan cepat
- Menghilangkan jerawat 
- Memudarkan parut-parut jerawat serta jeragat
- Menaikkan seri wajah 
- Kulit lebih putih setiap kali sapuan

WHATSAPP/TELEGRAM/LINE/SMS 0129806226

Thanks


BABIES BLINK SKINCARE (NEW) 5 IN 1





BABIES BLINK SKINCARE (NEW) 5 IN 1
RM90 (SM) / RM95 (SS)
HARGA TERMASUK PENGHANTARAN


SET TERDIRI DARIPADA: 
-: Glutacol Soap
-: Whitening Serum
-: Whitening Perfect Toner
-: Night Cream 
-: Day Cream


KELEBIHAN UTAMA SET BABIES BLINK SKINCARE 5 IN 1
1. Mengecilkan pori-pori wajah
2. Mencerahkan 17x ganda dari agent pemutih
3. Menjadikan kulit cerah dan kemerahan
4. Melicinkan kulit secara maximum
5. Mengawal penghasilan jerawat baru
6. Membantutkan pertumbuhan jerawat
7. Menghilangkan jeragat dalam 5 hari (bergantung pada jenis jeragat)
8. Melembapkan kulit
9. Mengimbangkan penghasilan minyak di wajah


KELEBIHAN SAMPINGAN PRODUK BABIES BLINK 5 IN 1
1. TIADA PENGELUPASAN
2. TIADA BAHAN-BAHAN TERLARANG
3. PRODUK BUMIPUTRA
4. PENGGUNAAN 1 SET UNTUK 1 BULAN
5. PENTING!! DILULUSKAN OLEH KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA

WHATSAPP/TELEGRAM/LINE/SMS 0129806226

Thanks..

FEELVOGUE SUPERCOVER FOUNDATION








FEEL VOGUE SUPER COVER FOUNDATION
 RM70 WM / RM75 EM
HARGA TERMASUK PENGHANTARAN


PILIHAN WARNA:
01 : Beige (utk yang kulit cerah)
02 : Natural (utk kulit sawo matang @ hitam manis)


10 gram (Tahan sehingga 3-5 bulan)
**Sesuai untuk semua kulit wajah, kulit berminyak, kulit kering dan kusam serta kulit sensitif**
Penggunaan sedikit pun, sudah memberi kesan yang SUPERB di wajah.


KELEBIHAN Feel Vogue Supercover Foundation
#Vitamin E
#Spf 30
#Kilauan secara semulajadi
#Anti rekahan
#Tahan lama sehingga 16 jam
#Professional coverage
#Halal & mendapat kelulusan KKM
#Keluaran Bumiputera


No. pendaftaran KKM: NOT130905995K

CARA PEMAKAIAN:
Calitkan sedikit FV pada batang hidung, pipi, dagu dan dahi.
Sapuan boleh menggunakan jari atau span basah.
Untuk kesan dan hasil yang terbaik, gunakan span yang boleh menyerap air, basahkan span dan ratakan FV di wajah.
Pemakaian FV ini boleh digunakan tanpa bedak, malah sangat ringkas dan mudah untuk diaplikasikan.

Hanya 3 minit untuk miliki kulit wajah yang sempurna.

WHATSAPP/TELEGRAM/LINE/SMS 0129806226

Thanks

Tuesday, August 12, 2014

SECRET LAXING - JUS KURUS MURAH








1 BOTOL RM39 (SM) RM43 (SS)
3 BOTOL RM100 (SM) / RM105 (SS)

"Secret Laxing dapat membakar lemak 7 kali ganda!!"

Secret Laxing merupakan produk pelangsingan yang telah digabungkan dengan pelbagai aspek untuk mengurangkan / membakar lemak dalam tubuh badan yang hanya terdapat dalam satu botol sahaja secara mudah, sihat dan lebih efektif.

Fungsi Secret Laxing:
1. Membantu tubuh membakar kalori / lemak secara berganda 
2. Meningkatkan metabolisma badan
3. Meningkatkan lagi tenaga dalam badan 
4. Mengecilkan saiz badan

Khasiat Secret Laxing:
1. Membantu mengawal berat badan
2. Membantu mengecilkan lingkaran pinggang dan merampingkan perut
3. Membantu meningkatkan pembakaran kalori dan lemak tubuh (thermogenic) supaya 4. 4. Penurunan massa lemak dan peningkatan massa otot terjadi
5. Anti-oksidan dan mengoptimumkan proses detoks racun dan pada masa yang sama dapat memperbaiki sistem pencernaan
6. Mengawal rasa lapar
7. Meningkatkan stamina dan tenaga dalam badan
8. Mengandungi serat konsentrat untuk membantu melancarkan proses pembuangan air besar

Cara pengambilan Secret Laxing:
1. Buka dan terus minum
2. 2 kali sehari / sebelum sarapan pagi dan sebelum tidur
3. 2 sudu besar

Amaran untuk semua pengguna Secret Laxing:
1. Jangan makan lebih dari yang dianjurkan
2. Ibu mengandung. menyusukan anak, pesakit gatrik, tekanan darah tinggi dan yang mengalami masalah jantung dilarang sama sekali ambil supplemen ini
3. Sesuai dimakan dari umur 18 – 50 tahun
4. Elakkan dari minum minuman bersoda / beralkohol sebab ia akan mengurangkan efek supplemen ni
5. Minum air kosong dan makan buah sebanyak mungkin untuk melancarkan lagi sistem metabolisme tubuh

Kandungan Secret Laxing:
Ia diformulasikan daripada bahan-bahan semulajadi.
Antaranya adalah :
honey | prune | delima | goji | sireh | L- carnitine | senna | garcinia cambogia | green tea | acai berry | dandellion | white kidney bean | grape extract

"Sehari minum memang selera makan kurang sangat-sangat. Lepas tu peluh keluar banyak. mungkin sebab proses pembakaran lemak dan kini saya turun 5 kg dalam seminggu. Lemak mcm mencair je"

Wednesday, July 23, 2014

360 ROTATING MAKE UP ORGANIZER @ RM60 (RAYA DEAL)


360° Rotating Makeup Organizer
Super RAYA deal @ RM60 only
LAST UNIT AVAILABLE!!!
Can store up to 200 pcs makeup stuff *depends on the size*
Size: 28cm x 29cm x 9cm

Thanks..





Tuesday, July 15, 2014

PROMOSI AIDILFITRI 2014

























- SAH SEHINGGA 24 JULAI 2014
- PENGHANTARAN HANYA MELALUI POSLAJU
- TIADA PERKHIDMATAN COD ATAU SELF COLLECT
- WHATSAPP/SMS 0129806226
- EMAIL: mazlinarich@yahoo.com
- SETIAP HARGA YANG DIPAPARKAN ADALAH TETAP
- PROMOSI TERTAKLUK KEPADA STOK YANG MASIH ADA

SELAMAT BERPUASA & SELAMAT MENYAMBUT AIDILFITRI

BROWSE PRODUCTS BY CATEGORY

ATTENTION PLEASE!!!

KINDLY CLICK THE OLDER POSTS BUTTON FOR MORE CHOICES OF PRODUCT!!!